Alegerea medicului potrivit

Dacă vrei ca totul să fie sub control, nu vei lăsa nașterea propriului tău copil la voia întâmplării. Te vei documenta, pentru că ști că alegerea medicului potrivit este esențială, deoarece acesta va fi alături de tine în perioada sarcinii, în timpul nașterii și după naștere.

O sarcină trebuie planificată minuţios, iar primul pas constă în programarea unei vizite la medicii maternității, care te vor învăţa ce trebuie să faci pentru a te bucura de cele nouă luni care vor urma.

Fiind sub atenta lor supraveghere, vei beneficia pe toată perioada sarcinii, în timpul naşterii și după naştere de îndrumarea:
• Medicilor din specialitatea OBSTETRICĂ – GINECOLOGIE;
• Medicilor din specialitățile NEONATOLOGIE, PEDIATRIE;
• Și a celor din ANESTEZIE și TERAPIE INTENSIVĂ.

Este foarte important să te simţi confortabil alături de medicii care te vor consulta în tot acest timp, fapt pentru care te invităm să ne vizitezi pentru a-ţi face o idee despre profesionalismul întregii echipe medicale a maternităţii.

Echipa medicală a Maternității Première

Echipa maternității noastre, alcătuită din unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu, și-a asumat misiunea de a veni în sprijinul părinților atât prin servicii de calitate superioară, cât și prin atenție și consultanță. Scopul lor este de a oferi îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate atât mamei, cât și nou-născutului, într-un mediu sigur, prietenos și confortabil.

Vezi echipa medicală aici.

PROGRAMĂRI

Vezi aici modalitățile prin care ne poți contacta →

ECHIPA MEDICALĂ

Află aici detalii despre echipa medicală →

PLATA ÎN RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Achită serviciile medicale în rate fără dobândă →