Nașterea prin cezariană

Atunci când naşterea nu poate decurge în mod natural sau există o indicaţie medicală care contraindică naşterea naturală, se recurge la nașterea prin cezariană.

Cu toate că naşterea prin operaţie cezariană are riscurile oricărei intervenţii chirurgicale, aceasta este soluția pentru rezolvarea problemelor apărute pe parcursul travaliului. Tehnica chirurgicală, materialele resorbabile şi experienţa personalului medical de la Maternitatea Première conferă siguranţă atât pacientei, cât şi fătului, rezultând în refacerea mai rapidă a pacientei şi un rezultat chirurgical estetic.

Astfel, viitorul obstetrical al pacientei este afectat în mică măsură, în condiţiile în care pacienta îşi doreşte o nouă sarcină. După o perioadă de minimum 2 ani de la operaţia cezariană şi cu o monitorizare atentă a travaliului, pacienta poate naşte un alt copil chiar şi pe cale naturală.

Extragerea firului de sutură la tegument, în ziua 4-10 postoperator, nu este o manevră dureroasă şi facilitează o supraveghere mai atentă a evoluţiei postoperatorii de către medicul obstetrician.

Anestezia peridurală practicată asigură atât un confort operator bun pentru echipa chirurgicală, cât şi posibilitatea mamei de a-şi vedea copilul din primele clipe de viaţă.

Vezi detalii și despre nașterea naturală.

PROGRAMĂRI

Vezi aici modalitățile prin care ne poți contacta →

ECHIPA MEDICALĂ

Află aici detalii despre echipa medicală →

PLATA ÎN RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Achită serviciile medicale în rate fără dobândă →