Peste 1.500 de nașteri fericite în fiecare an

Maternitatea Première este cea mai mare maternitate privată din zona de vest a țării, este locul în care peste 1.500 de copii sunt aduși pe lume în fiecare an, în condiții de siguranță maximă. Scopul Maternității Première este acela de a oferi îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate atât mamei, cât și nou-născutului, într-un mediu sigur, prietenos și confortabil.

O echipă dedicată

Echipa maternității noastre, alcătuită din unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu, și-a asumat misiunea de a veni în sprijinul părinților atât prin servicii de calitate superioară, cât și prin atenție și consultanță. Ne considerăm nu doar o echipă medicală, ci adevărați sfătuitori pentru viitorii părinți.

Mămicile care aleg să nască la Maternitatea Première, inclusiv cele cu sarcini cu risc crescut (nașteri premature, sarcini multiple, gravide cu patologie asociată) sunt supravegheate și îndrumate pe toată perioada sarcinii, de la monitorizare prin consultații de screening (identificarea riscurilor pentru o serie de probleme legate de sarcină) la naștere.

Echipamente de ultimă generație

Departamentul de Neonatologie este alcătuit din medici cu o experiență relevantă și consistentă în gestionarea cazurilor de bebeluși născuți prematur sau cu afecțiuni grave, care au la dispoziție echipamente medicale de ultimă generație, pentru reanimarea și monitorizarea nou-născuților.

Cazare în condiții de lux

Mămicile care aleg Première sunt cazate în condiții de lux (rezerve aclimatizate cu unul sau două paturi) și îngrijite atent de personalul nostru, se bucură de toată atenția necesară și beneficiază de sistemul rooming-in, în care copilașii sunt lăsați la mame cât mai mult cu putință.

Pachete de naștere complexe

Venim în sprijinul viitoarelor mămici cu diverse și complexe pachete de naștere, prin care le oferim posibilitatea de a opta pentru serviciile dorite. În același timp, alegând unul dintre pachetele de naștere, viitoarele mămici vor beneficia de participare gratuită la cursul de educație prenatală Pregătiți să fim părinți!, organizat de echipa noastră.

PROGRAMĂRI

Vezi aici modalitățile prin care ne poți contacta →

ECHIPA MEDICALĂ

Află aici detalii despre echipa medicală →

PLATA ÎN RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Achită serviciile medicale în rate fără dobândă →